Samarbejde med det offentlige

Jeg tilbyder en række forskellige ydelser til det offentlige

Afklaring af behandlingsbehov

Behandlingsforløb for familier, børn eller unge

Sparring på komplekse sager

Ydelse omfattet Serviceloven

Forebyggelse og håndtering af ungdomskriminalitet

KONTAKT MIG

Aida Mansoor

Selvstændig konsulent & Terapeut
Børne, unge og familieterapeut

www.aidamansoor.dk
am@aidamansoor.dk
Tlf. 93600558

Cvr.nr. 32734553

Vi oplever mest, at der opstår konflikter blandt familiesammenførte ægtefæller. Parret bliver udfordret på deres forhold. De har ikke set hinanden i x antal måneder/år, den sammenførte (som regel kvinden) er træt, udkørt. Manden, som har ventet længe på sin ægtefælle, bliver mødt med kolde følelse.

Alt dette kan skabe frustrationer og usikkerhed i forholdet, som kan udløse konflikter og ubehagelige reaktioner, som kan resultere i, at parret vælger at gå fra hinanden.

Disse konflikter smitter af på børnene og deres trivsel.

Vi forsøger ved, at etablere det rette behandlingsforløb/samtaler, at støtte parret i det nye land. De guides bl.a. til at kunne sætte ord på deres følelser og handlinger. Dette er med henblik på, at bevare kernefamilien, og ægteskabet i den nye kultur. Det handler mere eller mindre om, at få den støtte til at håndtere de nye roller for kvinderne og ikke desto mindre for mændene i et nyt land, som er meget anderledes end det, hvad de er vant til.

Metoden som anvendes i behandlingsforløbet, bliver valgt efter vores første møde med det pågældende par. Derfor er et formøde meget vigtigt inden opstart.

Aida Mansoor
Selvstændig konsulent
Børne, unge og familieterapeut

www.aidamansoor.dk
am@www.aidamansoor.dk
Tlf. 93600558

Cvr.nr. 32734553

Scroll to top