SupervisionOptimerer jeres indsats

Supervision til fagpersoner både som enkeltpersoner og kollegagrupper.

Jeg tilbyder et struktureret refleksions- og læringsrum, hvor der reflekteres over de faglige og personlige udfordring i at arbejde professionelt med børn, unge og voksne, der er sårbare og har svære livsvilkår. Det kan være i forhold til socialt udsatte familier eller i forhold til flygtningefamilier.

Formålet er at give disse fagpersoner mulighed for at skabe overblik, faglig og personlig læring og øge kvaliteten af det faglige arbejde.Supervision 1

Projektledelse og facilitator

Jeg er trænet i teamledelse og  besidder lederkompetencer, hvor jeg  som projektleder arbejder positivt og proaktivt med min lederrolle og med teamsammensætning samt projektets dynamikker.

Jeg tilbyder også at facitlister ideudvikling og innovative processer- fx i forbindelse med workshops, camps, seminar og implementeringsprocesser.

Supervision 2
Scroll to top